Bőrgyógyászat, kozmetológia

 

Dr. Nagy Nikoletta          RENDELÉS ÁTMENETILEG SZÜNETEL!


egyetemi adjunktus, bőrgyógyász kozmetológus szakorvos

 

nagy-nikoletta.png

Nagy Nikoletta a Szegedi Tudományegyetem Orvosi Genetikai Intézetének kutatója, valamint a Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika szakorvosa. Sejt- és génterápiás módszerek kidolgozásával szerzett magának nemzetközi elismerést: 29 tudományos közlemény, számos tudományos előadás és poszter fűződik a nevéhez. 

 

Dr. Nagy Nikoletta a lentebb bemutatott ellátások mellett 2 új, Magyarországon ritka kezelést is kínál:

 

 

Bőrgyógyászati és kozmetológiai ellátás:  

SZERDÁN: 16:30 - 17:30

 

 

 

Érdeklődöm!

Bőrünkön a külső károsító hatások miatt (pl.: napfény és UV sugárzás) bőrrák alakulhat ki, illetve az öregedési folyamat miatt elvékonyodhat, ráncossá, szárazabbá válhat. Szerencsére, a Gyógy-Palotában sokféle kezeléssel tudunk segíteni Önnek.

 


Egészségügyi bőrgyógyászati ellátások:  

  • Bőrrák szűrés, eltávolítás.
  • Pattanásos bőrproblémák, pikkelysömör (psoriasis), érzékeny bőr, ekzema kezelése.
  • Hajhullással, hajmegritkulással járó betegségek kezelése.
  • Szakszerű anyajegyszűrés.
  • Vírusos szemölcs, tyúkszem, fibróma egyéb bőrkinövések szakszerű eltávolítása, bőrtályogok és kelések kezelése, lábszárfekély kezelés.
  • Gombás bőrbetegségek diagnosztikája és kezelése.
  • Atópiás bőrbetegségek kezelése, allergiavizsgálat és kezelés.

 


Esztétikai bőrgyógyászati, kozmetológiai ellátások:

 


Dr. Nagy Nikoletta Junior Prima díja (kattintásra a képek megnőnek):

 

jprimaoklevel.jpg jprimacsoport.jpg jprimaszobor.jpg

 


Mit tehetünk az ápolt, fiatalosabb bőrért?

 

A bőrráknak több típusa van, a legveszélyesebb forma az anyajegyből kiinduló rosszindulatú daganat az ún. melanoma. A melanoma mind a férfiak és a nők esetében is a leggyakoribb daganattípusok között szerepel Magyarországon. A melanomás betegek száma évről évre nő.

 

Ma már a digitális képrögzítéssel végzett anyajegyszűréssel, anyajegy-térképezéssel az anyajegyekben bekövetkező kismértékű változás is észlelhető. Az anyajegyek vizsgálata és a melanoma megelőzése mellett a rendszeres bőrgyógyászati szakvizsgálattal más bőrráktípusok is szűrhetőek és időben észlelhetőek.

 

Bőrünk az életkor előrehaladásából adódó természetes öregedési folyamat miatt elvékonyodik, ráncossá válik, szárazabbá válik, a bőrön sötétebb és világosabb pigment foltok alakulhatnak ki. Ma már az orvostudomány és a szépészeti beavatkozások jelentős fejlődésével olyan bőrgyógyászati eljárások állnak rendelkezésre, melyekkel bőrünk fiatalsága megóvható és szükség esetén helyreállítható.